Shefqet Krasniqi i bleu shtatë deputet në Parlamentin e Kosovës

29, Kor, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Sipas informatave ende të pakonfirmuara zyrtarisht, por të marra nga qarqe të mirëinformuara në Republikën e Kosovës, mësojmë se pesë deputet të LDK-së dhe dy deputet të PDK-së i janë bashkangjitur ofertës së imamit Shefqet Krasniqi dhe janë vënë tërësisht në shërbim të axhendës së tij neo-otomane për Kosovën. Kanë mjaftuar nga 100 000 euro për secilin deputet, që ata të hedhin idealin kombëtar në shportën e mbeturinave. Portali ynë, së shpejti do t’i bëjë publik emrat e këtyre deputetëve.