1 koment te “SFONDI I DEPËRTIMIT TË SUKSESHËM TË BASHKIMIT SOVJETIK NË LINDJEN E MESME

  1. Një dokument shumë i vlershëm që pasqyron nivelin e lartë prej politikani, diplomati, njohesi të gjeostrategjisë botërore dhe sidomis asaj në të Lindjes përfaqësusr nga Rusia, që Xhafer Deva si stateg i fortë ushtarak e zbërthem me analizë të thellë të pasqyrimit të gjendjes me të dhëna konkrete deri në detaje, që koha i ka dëshmuar plotēsisht, me pasoja të jashtëzakonshme që i vuajnë të gjitha vendet ish komuniste, ndër të cilat Shqipëria është dëshmia më e dhimbshme, sepse, është krijuar “njeriu i ri” i dresuar komunist, njëkafshues i tmerrshëm i popullit të vet dhe shkatërrues i vendit të vet!
    Ky fjalim- ligjëratë e Xhafer Devës duhet
    gjetur formën dhe mënyrën që të përhapet dhe lexohet sa më shumë, sidomos ndër studentët e fakulteteve, të gjitha fakulteteve, të cilëve ligjërata t’u serviret si ligjëratë plorësuese.
    E falenderoj përkthyesin dhe publikusin e kësaj ligjërate të atdhetarit brilant Xhafer Deva.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.