Rruga nuk merret pa shokë…

Rruga nuk merret pa shokë, por rrugës nuk mund të ecish me shokë të këqij !!!

Nëse krenaria e këtij kombi janë ata burra me vlera të larta që ranë në alltarin e lirisë, atëher edhe sot kemi nevoj për burra dhe burrëresha me vlera intelektuale, morale dhe patriotike për të vazhduar ecurinë e proceseve të ngecura.

Mjeran dhe i gjorë është ai shqiptarë i cili shikon vetëm të mirat personale, përfitimet e vogla duke haruar dhe duke e ndihmuar të keqen e cila solli vdekjen, vrasjen, burgosjen, persekutimin, varfërinë, ç’nderimin dhe shumë dukuri tjera negative në shoqërinë shqiptare.

Respekt për çdo qytetar të vetëdijshëm i cili në asnjë moment nuk vendos interesat partiake mbi intertesat kombëtare.

Daim Hiseni, Kryetar i SHVL të UÇK-së

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top