Qepeni gojën!!!

29, Mar, 2016 | OPINIONE

Shkruan: Denis Ndoci

E para punes, as italianet e as gjermanet nuk ishin okupatore, italianet ndertuan Tiranen, hapen shume vende pune dhe krijuan mireqenie, gjermanet ishin tranzit dhe si urryes te rraces se perzier sllave nuk erdhen per ti mbushur kampet e tyre te perqendrimit me shqiptare!!! Fjalet kolaboracioniste e bashkepunetore te” okupatorit” i perdorin kuqaloshet e Dushanit, Edvorrit, Fadilit e Stalinit, i perdorin ata qe italianet e gjermanet i quanin pushtues e çetniket me yll te kuq ne balle vellezer, i quanin ata te cilet adhuronin vrasesin me te madh te te gjitha koherave, Koban e tmerrshem ( Stalinin)!!! Nuk eshte vetem masakra e Tivarit orgjia e kuqe Hoxhisto-Titiste, jane mbi nje mije shqiptare te Kosoves te dorezuar ne bese te djajt e kuq te Tiranes te cilet i dorezuan tek puthadoret e tyre te Oznes te cilet natyrisht nuk lane asnje te gjalle!!! Me 1 prill eshte pervjetori i Pogromit te Tivarit e te gjithe pogromeve ndaj popullit martir te Kosoves te kryer nga vellazeria e kuqe e idealit komunisto- çetnik, keshtu qe te gjithe ata adhurues te kuqalosheve bolshevike kendej e andej kufirit i them vetem nje gje: qepeni gojen!!!!!