Qaste të prekshme

14, Gus, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Qaste të prekshme kur luftëtari i UÇK-së qanë me lot për famijarët dhe civilët e vraret në token e djegur nga forcat ushtarake të pushtuesit serb. (Hisorija perseritet nese nuk punohet drejt), ka shkruar në profilin e tij zyrtar Naim Miftari, ish-ushtar i UÇK-së.