PUSHO NË PAQE, XHEMAJL MURATI – TUPALLA!

25, Shk, 2017 | OPINIONE

Mëngjesi i ditës së sotme na e solli kumtin e zi, atë të ndarjes nga jeta të z. Xhemajl Murati – Tupalla. I ndjeri, gjatë viteve të fundit ka dhënë kontributin e tij në drejtimin e Partisë Balli Kombëtar dhe më pas edhe në themelimin e Këshillit Koordinator të Ballit për Shqipërinë etnike.

Familjes, miqve të shumtë anekënd trojeve etnike dhe degës së BKD në Gjilan i shprehim ngushëllimet e Këshillit Koordinator të Ballit për Shqipërinë etnike.

Xhemajl, prehu i qetë në dheun e Kosovës martire!