You are currently viewing Protesta po vjen! Demarkacioni dhe Asociacioni nuk kalojnë

Protesta po vjen! Demarkacioni dhe Asociacioni nuk kalojnë

Përgatitjet për protestën e Ballit Kombëtar Demokrat janë në vlugun më të madh. I lusim qytetarët që dëshirojnë t’a mbështesin punën e subjektit tonë të ofrojnë ndihmën e tyre, sepse vetëm të bashkuar do t’ia dalim të mbrojmë të drejtat tona për bashkim kombëtar dhe integrim euro-atlantik.

Rroftë Kombi Shqiptar! Rroftë Shqipëria etnike!

poshtë tradhtarët e kombit

Balli Kombëtar Demokrat

Lini një Përgjigje