Profesor Ibrahim Stublla, Kryetar nderi i Ballit Kombëtar Demokrat në Republikën e Kosovës

13, Qer, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Në Kuvendin zgjedhor të Ballit Kombëtar Demokrat, profesori Ibrahim Stublla u zgjodh kryetar nderi për Republikën e Kosovës. Stafi i redaksisë së portalit informativ të Ballit Kombëtar Demokrat i uron profesorit Stublla jetë të gjatë dhe të lumtur në mesin e ballistëve. Pjesmarrja e tij dhe kontributi aktiv në mbledhjet e Ballit Kombëtar Demokrat anekënd vendit, po përcillet me interesim të madh nga rinija përparimtare e Kosovës.

Pjesë nga fjala e Ibrahim Stubllës në Konferencën e Këshillit Koordinator – Mars 2015