You are currently viewing Prishtina për të gjithë

Prishtina për të gjithë

Paraqitja e projektit për ndërlidhjen e lagjes Arbëria me Pallatin e Rinisë dhe Hotelin Grand.
PRISHTINA PËR TË GJITHË!
🌳☘️🚶🚴‍♂️🛼⚽️🎾🏀🏃♥️
#PR4PR
#PerparimRama
#PrishtinaPraktike
#DashniPerPrishtinen
#LDK160

Lini një Përgjigje