Pollogu, hambari i votave shqiptare

6, Dhj, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Shkruan: Zudi XHELILI, Aleanca për Shqiptarët

TETOVA, GOSTIVARI DHE NJE PJESë E KËRÇOVES NXJERRIN 16 DEPUTET SHQIPTAR!

NËSE KJO NJËSI ZGJEDHORE (NR.6 ) VOTON PËR NDRYSHIME, NESE FUSHA E POLLOGUT  U PRINE NDRYSHIMEVE (SI ÇDOHERE), SHQIPTAREVE NE MAQEDONI DO TU KTHEHET SHPRESA PER NJË ARDHMERI MË TË LUMTUR.

UNË BESOJ NË NDRYSHIME POZITIVE!

ANDAJ, BASHKOHUNI EDHE JU ME NE, ME ALEANCËN PËR SHQIPTARËT! PËR NJË POLITIKË QË OFRON VLERË DHE E SFIDON ANTIVLERËN. PËR NJË POLITIKË QË JEP SHPRESË. PËR INTEGRIMET KOMBËTARE DHE EURO-ATLANTIKE.