Pas kanibales Genta, lajthit edhe poeti komunist Duka

SHKRUAN: ADRIATIK RIZA DOSTI Shiheni ne foto dhe “no coment”, Nje kopje … Vazhdoni me leximin e Pas kanibales Genta, lajthit edhe poeti komunist Duka