OBLIGIMI KRYESOR I BASHKËSISË ISLAMOSLLAVE ËSHTË SHKATËRRIMI I SHTETIT DHE KOMBIT SHQIPTAR

Veprimtaria antikombëtare dhe antishtetërore e Bashkësive Islamosllave të Kosovës, të Serbisë, të Maqedonisë dhe të Shqipërisë, ka marrë përmasa vdekjeprurëse për interesin kombëtar shqiptar. Siç po dëshmohet gjatë këtyre ditëve, rezistencën e shqiptarëve të Dardanisë ndaj terrorit, plaçkitjes, uzurpimit, agresionit territorial dhe sulmit fizik islamosllav, po e sabotojnë nga frika artistët, intelektualët, Akademitë e Shkencave, ndërsa me vetëdije po e sabotojnë drejtuesit e shtetit, duke filluar nga presidenti e kryeministri, e duke vazhduar me deputetët, kryetarët e komunave dhe një pjesë e madhe e asamblistëve anembanë Kosovës.

Kërkesa ultimative e çerkezëve, hoxhallarëve dhe grupeve tjera terroriste islamosllave që veprojnë e dirigjohen nga urdhërat e BIK-ut, për ndërtimin e një faltoreje të re në qendër të Prishtinës, aty ku ky koalicion antishqiptar do ta madhëroj veprën e DJALLIT TË MALLKUEM, është dëshmi e synimit të këtij koalicioni dhe dëshmi e kryehipokrizisë politike të atyre që populli shqiptar i njeh si vrasës dhe plaçkitës të dinjitetit njerëzor e kombëtar pas luftës çlirimtare, por edhe si mohues notorik të ndihmës së pakursyer që Pakti NATO dhe Shtetet e Bekueme të Amerikës e dhanë për popullin shqiptar të Dardanisë antike.

Historia jonë kombëtare e dëshmon se Bashkësisë Islamosllave gjithmonë i ka shkëlqyer shpata e dhunës së shfrenuar mbi kokat e shqiptarëve. Masakra e Manastirit është shembull që dëshmon edhe sot, se pse shqiptarët e Maqedonisë nuk shfaqin kurrfarë rezistence ndaj agresionit islamosllav! Shtrohet pyetja, si mund të rezistosh e protestosh në një vend ku dhuna ndaj shqiptarit s’njeh kufi dhe ku vrasja e shqiptarit mbrohet me ligjin shtetëror dhe sheriatin islamik!? Jemi dëshmitarë se në Maqedoninë Shqiptare po zbatohet e njëjta politikë që është praktikuar edhe në Sanxhakun e Tregut të Ri, aty ku tashmë një kohë të gjatë shqiptarët i kanë fshehur flamujt e tyre kombëtar dhe kanë ngritur si flamur identifikues një simbol islamosllav. Të njëjtën vepër islamosllavët po e promovojnë edhe në Republikën e Kosovës. Të mos harrojmë se gjatë këtij rrugëtimi, koalicioni islamosllav triumfoi në disa beteja. Një ndër sukseset e para të koalicionit islamosllav ishte djegia e Flamurit të Dardanisë dhe vendosja e një simboli islamosllav si simbol identifikues të shtetit. Suksesi i dytë ishte shpallja e shtetit multietnik, institucionet e të cilit shfrytëzohen për rehabilitimin e veprave multiçetnike dhe veprave neootomane, jeniçero – vahabiste.

Përmes këtyre veprimeve politike, koalicioni i islamosllavëve u zotua te Serbia, Maqedonia dhe Mali i Zi, se nuk do ta lejojë kurrë çlirimin e trojeve tjera të Dardanisë, e as bashkimin e këtij trolli shqiptar me Shqipërinë e me Evropën. Politika e deritashme antishqiptare e koalicionit islamosllav po e dëshmon gjithashtu, se sundimi i egër dhe plaçkitës deri në palcë të cilin po e vuan populli shqiptar i Dardanisë antike, nuk është i rastësishëm! Është zotim i koalicionit sundues islamosllav për nënshtrimin me dhunë të secilit dhe secilës që mendon shqip dhe beson shqip.

Ky koalicion antinjerëzorë i cili po kërcënon në emër të Allahut, ka dhënë premtime te Serbia, Turqia e Rusia, se do ta vret dhe masakrojë çdo shqiptarë që kërkon të njihet e drejta kombëtare për jetë të dinjitetshme shqiptaro-europiane, për një shtet të mirëqenjes, pa ulurima ç’nderuese dhe pa faltore islamosllave, vende këto ku arsyetohen, nxiten e himnizohen krimet, dhuna dhe gjenocidi deri në shfarosje ndaj shqiptarëve.

Shqiptarët e Dardanisë, si një nga racat më të lashta të kontinentit europian, në fillim të dekadës së tretë të shekullit XXI po përndiqen dhe po kërcënohen me jetë nga politika antishqiptare e popave rusoserb, hoxhallarëve neootoman dhe politika vendore islamosllave që ata i trajton si plaçkë lufte.

Meqenëse këtij terrori islamosllav nuk po i shihet fundi, nuk na mbetet tjetër vetëm se ti kërkojmë vendeve mike të kontinentit europian, që ti hapin dyert për dyndjen e madhe të shqiptarëve të Dardanisë.

Zoti na shpëtoftë nga krimi dhe gjenocidi islamosllav,
krim e gjenocid të cilin po e mbështesin me të gjitha mjetet në dispozicion,
bashkësitë Islame dhe mynxyrat uzurpatore serbo-ruso-greke!

JANULLATOS DHE VOJVODA ÇETNIK NIKOLIQ
JANULLATOS DHE VOJVODA ÇETNIK NIKOLIQ

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top