Njoftim – Balli Kombëtar Demokrat

13, Kor, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Sekretariati për Informim

Njoftojmë qytetarët, anëtarët dhe simpatizantët e Ballit Kombëtar Demokrat në Republikën e Kosovës, se duke filluar nga data 1 Gusht 2016, në Rrugën “ Sylejman Vokshi” Nr. 60 në Prishtinë, prapa Bustit të heroit Zahir Pajaziti mund t’i gjeni zyrat e Partisë sonë.

Ju mirëpresim në radhët tona