Ngrihuni shqiptarë, rrëzojeni regjimin kriminel të psikopatit Edvin Kristaq Rama

Shkruar nga Aurel Dasareti, USA, ekspert i shkencave ushtarake-psikologjike

Kryeministri jo legjitim i Shqipërisë, është Trashëgimia e së keqes, enverizmit të egër. Çdo kriminalitet, tradhti kombëtare dhe pisllëqe tjera të kësaj krijese bastarde është pritur me pranimin e heshtur të mediave dhe indiferencën e shumicës së popullsisë. Ne duhet ta mbajmë përgjegjës këtë të ligë dhe regjimit kriminal të tij, që përveç tjerash, shembi Teatrin Kombëtar dhe terrorizoi artistët-atdhetarët që me vite e mbrojtën atë.

***

Në mënyrë që këto kërkesa të dëgjohen, ne duhet të protestojmë fuqishëm, të takohemi nëpër rrugë të gjithë së bashku dhe të marrim pjesë në veprimet e tyre jo vetëm në kryeqytet, por protesta dhe marshime demonstruese në të gjithë vendin. Qëllimi nuk është vetëm që të rrëzohet regjimi i paligjshëm kriminel dhe oligarkët që e përmbajnë, dhe të zëvendësohet kryeministri lugat brenda natës. Problemi ynë nuk është vetëm “Kryeministri”. Problemi tani është një sistem i tërë (i korruptuar) që duhet të ndëshkohet-ndryshohet, dhe ai mund të ndryshohet vetëm nga fakti që ne të gjithë kërkojmë këto ndryshime, të ushtrojmë presion dhe të rimarrim të drejtat tona, të shpëtojmë kombin nga vuajtja dhe terrori, dhe vendin nga tmerri dhe boshatisja.

Toleranca juaj bëhet një krim kur përdoret ndaj keqdashësve.

Nuk ka arsimim apo sasi të arsimit që mund ta largojë idiotësinë që gjendet në kokën e kuqe të këtij kazanit të droguar rusofil, serbo-fil e greko-fil, gallofit dhe gënjeshtarit kronik.

Kjo bajgë gomarësh nuk ka aspak respekt për njerëzit e zakonshëm të mirë, veçanërisht jo për shqiptarët e ndershëm, por plot kujdes dhe mirëkuptim për kriminelët e huaj dhe të vendit që kanë treguar mizori dhe të keqe përtej kuptueshmërisë. Diktatorët komunistë zbulojnë përsëri se nuk kanë respekt për të tillë si ne, ata vërtet janë të motivuar nga një urrejtje ndaj shoqërisë shqiptare, Kombit dhe Vendit tonë.

Mesazhi më konfuz që nudisti i paturpshëm dhe edepsëz Edvin Kristaq Rama mund të marrë është: të sillet si njeri.

***

Një psikolog nuk është mirë të kalon jetën në një mjedis të mbyllur teorik pa kontakt me realitetin. Dhe, unë si psikolog ju garantojë se ky terrorist që e trajton atdheun tonë të përbashkët sikur me qenë prona e tij private, është një i sëmurë psikik, psikopat me çrregullim të rëndë të personalitetit, një antishqiptar i egër, pederast, një frikacak famëkeq por jashtëzakonisht i rrezikshëm që synon zhdukjen e farës tonë pellazge-ilire-shqiptare, një gënjeshtar i pamasë dhe i pakufishëm, një këlysh i ndyrë në shërbim të armiqve shekullor, një farë e keqe dhe e ligë, një cofëtinë e ngordhur që ka filluar të prishet dhe kundërmon, një nudist i gërditshëm që thyen premtimet në çdo orë dhe që nuk posedon asnjë tipar të mirë.

***

Përndryshe, përgjithësisht për psikopatët:

Shpesh ju duhet të largoheni nga psikopatët, nëse mundeni. Por mund të jetë e vështirë nëse psikopati është në familje të ngushtë, siç është prindi ose gjyshi-gjyshja e “juaj”. Ose nëse jeni anëtar i partisë (regjimit) të drejtuar nga një psikopat që ka shumë pushtet, veçanërisht kur psikopati ka kapur tërësisht shtetin dhe mund të bëje çfarë të donë me varësit. Në këtë rast, patjetër të rezistohet bashkarish me qytetarët tjerë atdhedashës-liridashës. Rezistencë e pa-kompromis kundër tij dhe bashkë-kriminelëve të tij.

Theksoj se psikopatët janë shumë të zënë për të komanduar të tjerët rreth tyre, ata duan kontroll. Kur duam diçka tjetër nga ajo që dëshiron psikopati, vjen një person tjetër në personalitetin e tij i cili është shumë i ngurtë dhe i mbërthyer, psikopati donë ta ketë atë në mënyrën e vet.

Psikopatit i pëlqen të jetë në pozita të pushtetit dhe në pozita udhëheqëse, ata duan të kenë ndikim mbi të tjerët. Ata shpesh ngjiten në pozita, pastaj ngacmojnë, shfrytëzojnë dhe terrorizojnë të tjerët, e ushqejnë vetë-imazhin e keq që ata vetë kanë kur marrin të tjerët nën pushtetin (fuqinë) e tyre.

***

Më besoni, shqiptarët nuk janë frikacakë. Por secili prej nesh ka frikë të jetë vetëm kur ngrihemi në zemërim. Shqiptaria ka dhjetëra milion njerëz, në trojet dhe diasporë, nëse të gjithë bashkohen, askush nuk mund të na ndalojë.

Ajo që është e rëndësishme tani është përhapja e mesazhit në rrugë, në vendet e punës, në shkolla e universitete, xhami dhe kisha, kudo që të jetë e nevojshme. Është thelbësore që njerëzit të dëgjojnë dhe kuptojnë saktësisht atë që po ndodh. Njerëzit në fshatra duhet të dinë se ekziston një zgjidhje. Se ne do të përgjigjemi dhe do t`i themi “Jo” rikthimit të diktaturës enveriste, pikërisht sivëllait të çetnikëve. Që ne kërkojmë të drejtën tonë për të mbrojtur vendin nga tradhtarët që synojnë t’ia japin pushtuesit të jashtëm që gjenocidin e fundit ndaj nesh e bënë në vitet (1998-99 Kosovë).

Le ta bëjmë këtë, shqiptarë. Le t`u tregojmë armiqve të brendshëm dhe të jashtëm, por edhe gjithë botës demokratike, se ne nuk jemi as budallenj e as frikacakë, se jemi të gatshëm të sakrifikojmë gjithçka për të drejtat tona, të shpëtojmë Kombin nga shpërbërja dhe të mbrojmë Vendin nga zhdukja, nga ndikimi dhe eksperimenti soroshian, ardhja e ruse-serbëve në Durrës nëpërmjet “Mini-shengenit”, copëtimin e radhës në Shqipëri dhe hyrjen e Kosovës nën Serbi…

***

Kur njerëzit kanë frikë nga shteti, ne kemi diktaturë. Kur shteti ka frikë nga njerëzit, ne kemi liri.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top