NESËR, TRUPI I PAJETË I PRESIDENTIT FESTIM LATO KTHEHET NË SHQIPËRI

25, Kor, 2019 | POLITIKA KOMBËTARE

25 korrik, Redaksia

Siç jemi informuar nga të afërmit e tij, të premten, më 26 korrik 2019, në ora 15:00, në aeroportin Rinas të Tiranës, mbërrin në Shqipëri kufoma e Presidentit të vrarë të Republikës së Çamërisë, z. Festim Lato.

Varrimi i Presidentit të Çamërisë do të bëhet më datën 27 korrik 2019, në ora 10:00, në Vlorë.
Ceremonia publike do të zhvillohet nga ora 09:00 – 10:00 tek Teatri “Petro Marko” në qytetin e Vlorës.

Ftojmë të gjithë çamët të marrin pjesë në varrimin e Presidentit të Çamërisë, ku përmes një ceremonie mbresëlënëse atdhetare do i tregojmë botës mbarë, se populli çam e meriton rikthimin dinjitoz në trojet e të parëve dhe dëmshpërblimin kolektiv për ekzilin e tejzgjatur.