Sazan Papraniku, koordinator i kryesisë së Ballit Kombëtar Demokrat

Në Suedi formohet Dega e Ballit Kombëtar Demokrat

Trollhättan, 26 Prill 2016

Shqiptarët në Suedi formojnë Degën e Ballit Kombëtar Demokrat. Këshilli Koordinator i Ballit për Shqipërinë etnike inkurajon dhe përshëndet iniciatorët e bashkimit të të gjithë mërgimtarëve shqiptarë rreth vlerave që ofrojnë DEKALOGU MORAL DHE POLITIK, si dhe programi gjithpërfshirës i Organizatës Balli Kombëtar Demokrat.

Nën moton: “Kufijtë ndarës mes shqiptarëve nuk kanë asnjë vlerë të vetme!”, në Suedi ka filluar procesi i aderimit të bashkatdhetarëve tanë në radhët e subjektit të traditës kombëtare dhe demokratike.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top