Ne luftuam për Shqipërinë, për bashkimin tonë kombëtar

24, Tet, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

 

MOS E HARRONI AMANETIN TONË! SHËRBENI BASHKIMIT TË SHQIPËRISË DHE SHQIPTARËVE…