NDIHMA E SHOQATËS NËNË TEREZA NË ZVICËR PËR SHQIPËRINË

Lucern, 26 nëntor 2019

Njoftim i Kryesisë së Shoqatës Nënë Tereza në Zvicër

Të nderuar bashkatdhetarë,

Shqipnia, NËNA jonë e përbashkët, që nga mëngjesi i ditës së sotme po ballafqohet me pasojat e tmerrshme të tërmetit që goditi pamëshirshëm qytetin e Durrësit me rrethinë. Shoqata Nënë Tereza në Zvicër, ashtu si në të kaluarën e dhimbshme të ballafaqimit të kombit tonë me fatkeqësitë e shumta, edhe kësaj radhe ju ofron mundësinë e kontributit përmes donacionit. Të gjithë të interesuarit që jetojnë në Zvicër dhe dëshirojnë të japin kontributin e tyre për viktimat e tërmetit në Shqipni, këtë mund ta bëjnë përmes xhirollogarisë së poshtëshënuar të Shoqatës Nënë Tereza.

Në emër të Kryesisë së Shoqatës

Daniel Rosaj, kryetar

Bankverbindung

Credit Suisse, 6002 Luzern
Konto Nr.: 465252-71
IBAN: CH18 0483 5046 5252 7100 0

Zugunsten von:
Mutter Theresa – HWV Schweiz

Vermerk: Erdbeben Albanien

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top