MOS E PREK, KJO ËSHTË PASURI E USHTRISË ÇLIRIMTARE…

10, Maj, 2016 | HISTORIA

Prej kujt është mësuar zanati i grabitjes, uzurpimit, vrasjes së pronarëve të ligjshëm, kundërshtarëve politik etj. Ia vlenë të shiqohet ky dokumentar i realizuar nga ABC / Story dhe nëse gjeni shumëçka të ngjashme në luftën e fundit në Kosovë, kjo nuk është rastësi, ishte detyrim dhe plan i realizuar i klasës sunduese komuniste.

Për të fshehur gjurmët e puçistëve dhe të krimit më të rendë ndaj atdheut, shumë tagrambledhës të fondeve janë shpallur veteran të UÇK-së!