MIT’HAT FRASHËRI TË NDEROHET I PLOTË

24, Tet, 2018 | POLITIKA KOMBËTARE

SHKRUAN: DR. NIHAT BAKALLI

Mit’hat Frasheri duhet te nderohet i plote dhe jo, askurr me  copeza. Ashtu Ai kurr nuk ka qene… Ne fund, Ai i mbylli syte, duke qene Kryetar i Komitetit “Shqiperia e Lire”, qe donte te thote: kryetar i qeverise se lire dhe demokratike ne mergim, krejte ne kundershtim me ate te kryekriminelit Enver Hoxha me bashkeudhetaret e tije, Mehmet Shehu, Hysni Kapo, Koçi Xoxe, Ramiz Alia etj.

Me kot po behen sot (si dje) disa perpjekje per t’i dhene shkelqime, si dromca buke, njeriut, i cili deri ne fund te jetes, e misheroi vehten si “sherbestar” i çeshtjes shqiptare dhe si i atille, si themelluesi i Ballit Kombetar, le te mos e harrojme kete!