1 koment te ““Metohija” NGA KONCEPT KISHTAR NË KONCEPT POLITIK!

  1. Slavoserbet dhe sllavet e tjere pa ua ndrruar emrat toponimet e çdo visi a vendi te trojeve arberore kudo qe ka kane jetuar apo jetojneshqiptar.Kjo nuk na habit ngase ne heshtim.
    Dikur nuk kemi pasur akademi te shkencave,shtete si sot.etj.Ne hedhtim dhe nuk tentojme ti quajme shqip.Psh.Kur deshten sllavet Mitrovicen e quajtrn mitrovica e Titos .Ishte qytet i Mitres Le ta quajme qyteti i Arit,q.Isë Boletinit ose ndonje emer qe vertet duhet te jet jetgjat.Sa bukur sot ne vend uroshevac quhet Ferizaj ose ne shqipri pse ende qytete mbsjne emra sllav.Pse sot heshtim me ane te toponimeve edhe bota bindet se keto ka mundsi te jene sllave etj.dei kur elitat intelektuale politikr do rrijne duar kryq.Pse te mbytemi per ate se pse paska ardhe emri metohi nga si e qysh.Por vij te kuqe dhe shqip keshtu duhet te quhet dhe bota ta shenoj shqip ne harta edhe prej sateliti.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.