Mesazhi terrorist i Edvin Piktorit

23, Nën, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Gjatë Luftës së Dytë Botërore shqiptarët kanë qenë viktima të pushtimit italian dhe gjenocidit komunist! Këtë realitet të historisë së dhimbshme e kanë mohuar dhe vazhdojnë t’a mohojnë për interesa të mbajtjes së pushtetit dhe dështimit të demokracisë, trashëgimtarët e etërve terrorist, satrapët me damkë, spijunët e Serbisë dhe gjakpirësit e shqiptarëve!

SHKARRAVINA TERRORISTE E EDVIN PIKTORIT

SHKARRAVINA TERRORISTE E EDVIN PIKTORIT

Kryeministri aktual i Shqipërisë, Edvin Rama, në postimin e tij të fundit në rrjetin social facebook, përmes simboleve të terrorit ua përkujton shqiptarëve realitetin e të kaluarës së hidhur komuniste. Kjo besnikëri e verbër e trashëgimtarëve ndaj veprës antishqiptare dhe gjenocidale të etërve kolaboracionist, është dëshmi e mjaftueshme se shqiptarët nuk ishin të gjithë bashkfajtorë dhe viktima njëkohësisht! Përkundrazi… Shqiptarët e pastër gjenetikisht dhe kultivues të kulturës kombëtare, u masakruan nga kinse vëllezërit e tyre shqipfolës, të cilët, tradicionalisht i kanë shërbyer kolaboracionit me vendet fqinje, armiqësore dhe shfarosëse ndaj racës e kulturës shqiptare. Një analizë sipërfaqësore e shkarravinës së Edvin Piktorit, shqiptarëve ua dërgon mesazhet mesa vijon:

  1. Komunistët nuk janë penduar për falsifikimin që i kanë bërë Deklaratës së Pavarësisë, duke dëmtuar rëndë Çertifikatën e Lindjes së shtetit Shqiptar.
  2. Komunistët nuk janë penduar asnjëherë për falsifikimet e shumta dhe gënjeshtrat që i kanë bërë për Kongresin e Manastirit.
  3. Komunistët nuk janë penduar për tradhtinë e Konferencës së Mukjes.
  4. Komunistët nuk janë penduar për tradhtinë e madhe ndaj vendimeve historike të Lidhjes së Dytë të Prizrenit.
  5. Komunistët nuk janë penduar dhe nuk do të pendohen kurrë për gjenocidin e pashembullt, të kryer në bashkveprim me serbët ndaj shqiptarëve.