MBRETNIA E BASHKUEME E MBËSHTET TRANSFORMIMIN E FSK-SË

Qeveria e Mbretnisë së Bashkueme e mbështet transformimin e FSK-së dhe konsideron se ky proces mund të bëhet edhe pa ndryshimet kushtetuese.

“E përshëndesim dhe do t’a mbështesim transformimin e FSK-së në Forcë të Armatosur.”

Qëndrimi i Mbretnisë së Bashkueme në mbledhjen e ministrave të punëve të jashtme të Paktit NATO të mbajtur në Bruksel më 4 dhe 5 dhjetor 2018, nuk la aspak hapësirë për interpretim.

Qeveria e Mbretnisë së Bashkueme vazhdon ta mbështes shtetndërtimin në Kosovë dhe këtë do ta bëjë edhe gjatë procesit të transformimit të FSK-së.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top