MBLEDHJE E ANËTARËVE TË BALLIT KOMBËTAR DEMOKRAT NË ZVICËR

NJOFTIM I ZYRËS PËR INFORMIM TË KOMITETIT TË BALLIT KOMBËTAR DEMOKRAT

Të dielen, më 15 janar 2017 mbahet mbledhja e strukturave drejtuese të Komitetit të Ballit Kombëtar Demokrat në Zvicër. Në këtë mbledhje janë ftuar të marrin pjesë edhe bashkpunëtorët e protagonistët e ditëve të para të rezistencës ushtarake ndaj regjimit pushtues serbomadh, si dhe të gjithë anëtarët aktiv në sekcionet dhe nënkomitetet përkatëse.

Ftojmë drejtuesit e sekcioneve që të intensifikojnë përgatitjet për mbledhjen dhe të sjellin propozimet e tyre për anëtarët e rinj të kryesisë së komitetit.

RENDI I DITËS

1. SITUATA AKTUALE POLITIKE NË TROJET ETNIKE
2. ZGJEDHJA E ANËTARËVE TË KRYESISË SË RE TË KOMITETIT
3. MIRATIMI I PLANIT OPERATIV PËR VITIN 2017

PËR KRYESINË E KOMITETIT TË BALLIT KOMBËTAR DEMOKRAT NË ZVICËR

BASHKIM XHEMAILI

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top