Mbështetje për shtrirjen organizative të Ballit Kombëtar Demokrat

Kryesia e Organizatës Balli Kombëtar Demokrat në Republikën e Kosovës e vlerëson lart punën e stafit të bashkuar rreth Sekretarit të Përgjithshëm të Ballit Kombëtar Demokrat në Iliridë – Maqedhoni, z. Dr. Dashamir Marku. Shtrirja organizative e Ballit Kombëtar Demokrat dhe bashkimi i qytetarëve me këtë subjekt të traditës dhe krenarisë shqiptare është për t’u përshëndetur nga të gjithë. Kryesia e Organizatës Balli Kombëtar Demokrat në Republikën e Kosovës i bënë thirrje të gjithë qytetarëve shqiptarë të bashkohen dhe të japin kontributin e tyre për shtrirjen e gjerë organizative të Ballit Kombëtar Demokrat në Iliridë – Maqedhoni.

Për Kryesinë e OBKD

Bekim Baftiu, kryetar

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top