LAJMERIM I KOMISIONIT PER NGRITJEN E SHTATORES SE GJERGJ KASTRIOTIT NE PRIZREN

Tre anëtarët e komisionit përgjegjës për mirëvajtjen dhe organizimin e veprimeve për të ndihmuar financiarisht ngritjen e shtatorëes së Gjergj Kastriotit Skënderbeut në Prizren, në bashkëpunim me SHHK “SALIH ÇEKAJ“ në Zvicër, Shoqatën BISHZ, Shoqatën „Trojet e Arbrit“ Prishtinë, Shoqatën Atdhetare „ Nue Perlleshi“ në Zvicër, Shoqatën KA “BASHKIMI“ Bern-Zvicër, organizon:

TAKIMIN ME KURBETÇARËT NË ZVICËR ME DATËN 25.05.2019, DUKE FILLUAR NGA ORA 17-30 DERI NË ORA 18-30

TAKIMI ZHVILLOHET NË KËTË ADRESË

KLUBI DARDANIA NE ZOFINGEN
WEBEREIWEG 8
4802 STRENGELBACH
ZOFINGEN

Takimi fillon në kohën e caktuar dhe përfundon në kohën e caktuar.
Secili që e pranon këtë lajmërim mund ta shpërndan tek të gjithë ata që mendon se do të shprehin interesim dhe dëshirë të marrin pjesë në këtë takim.

Rendi i ditës:

1. Të dhënat lidhur me ndihmat e grumbulluara në terren sipas kantoneve për ngritjen e shtatorës së GJERGJ KASTRIOTIT-SKËNDERBEUT në Prizren të sillen nga secili veprimtar.
2. Njoftime me të dhëna e dokumentacion.
3. Këshilla dhe bashkëbisedim si mëtutje.

Për çdo kërkesë për ndonjë paqartë si apo të dhëna apo material shtesë për sqarim, drejtohuni me shkrim apo përmes nr, të tel. cilit do anëtarë të komisionit përgjegjës të zgjedhur në takimin e parë në Aarau më 2019-02-10., do ua përcjellim për ti lexuar.

 Abas Fejzullahi Tel: 078 718 76 45 E-mailiabas_fejzullahi@hotmail.ch
 Gjergj PrenkoçajTel. 079 631 54 55 E-maili
 Pashk UkaTel.0765725747 E-maili

Mirë se vini

Faleminderit për bashkëpunim

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top