KUR NJË KOMB VOTON dhe ZGJEDH KRIMIN… AI MALLKON DHE HUMB EDHE EMRIN E VET!

Shkruan: Prend BUZHALA

Ta dërgosh vazhdimisht vendin në theqafje të krimit ekonomik e të korrupcionit të rëndë, të papunësisë e të izolimi total, në theqafje të regresit historik dhe në dëshpërim masiv – me anë të premtimeve kriminale;
dhe vazhdimisht ta kërkosh votën për të rrëmbyer privilegje për vazhdimin e këtyre krimeve;
dhe vazhdimisht të votosh krimin në vend të vlerave –
kjo do të thotë që edhe shtetit t’i humbësh nam e nishan… e të mos i lësh më as emër!
Shenjat e humbjes së identitetit kombëtar, të emrit kombëtar e shtetëror, tashmë kanë zënë të triumfojnë!

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top