Kujdes! Me tokat t’ona, asnje pellembe!

11, Mar, 2018 | POLITIKA KOMBËTARE

PRONONCIM I DR. NIHAT BAKALLIT
KRYETAR I SEKRETARIATIT KOORDINATOR TË BALLIT KOMBËTAR DEMOKRAT NË MËRGIM

“Timeo Danaos et dona ferentes!”

(Te keni frike nga Greket edhe ne qofte se ju apin dhurata!)

Keshtu pat shkruar poeti madh Latin, Virgjili dikur ne kohen e vet, atehere kur Greket nuk ia dolen t’a perkulin Trojen mbas 10 vjetesh lufte per te marre princeshen e tyre dhe ndoqen keshillen e Uliksit, me Kalin e Trojes…

Te tjerat… dihen edhe me rrjedhojat.

I keshillojme pra njerezit ne fuqi, ne jug e ne veri, te mos losin me tokat shqiptare! Asnje pellembe!