Kryeministri antishqiptar e pravosllav i “Rilindjes”

28, Tet, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Shkruan: Kujtim CAKRANI

Komandanti pergjithshem i Ballit Kombetar, Kadri Cakrani

Komandanti pergjithshem i Ballit Kombetar, Kadri Cakrani

Pas dekorimit nga Presidenti te 67 nacionalisteve te pushkatuar ne Matjan te Lushnjes, dhe reagimit te pjeses me kriminale te historianeve dhe politikaneve, si nip Ballisti por dhe si nipi i atyre qe bashke me Mit’hat Frasherin etj. ideuan, themeluan dhe e mbrojten me te gjitha format kete kauze deri ne vdekje, nuk mund te rri pa thene dy fjale:

Kryeministri i “RILINDJES”, Edi Rama, vazhdon me teorine “Ballistet kane ngrene pula”.

O Kryeminister legen, qe nuk dole dote nga reminishencat e te kaluares. O kryeminister legen, po e di kush ishte Komandant i pergjithshem i kesaj organizate? Ishte Kadri Bej Cakrani, djali i firmetarit te aktit te pavarsise Hajredin Bej Cakrani, dhe pinjolle i familjes me nacionaliste te ketij kombi, Familjes CAKRANI, qe per nga pasuria ishte e 6-ta ne Shqiperi.

Kush hante pula? Mit`hat Frasheri, Ali Bej Kelcyra apo Nuredin Bej Vlora. Po ti nuk del dote nga origjina jote kriminale…