Sazan Papraniku, koordinator i kryesisë së Ballit Kombëtar Demokrat

Sazan Papraniku, koordinator i kryesisë së Ballit Kombëtar Demokrat

KONFERENCA E BASHKIMIT

Me rastin e 80-vjetorit të themelimit, kryesia e Organizatës Balli Kombëtar në Mërgim inicon mbajtjen e Konferencës së Bashkimit të ballistëve rreth vlerave të Dekalogut dhe amantetit të të parëve tanë.

Në këtë Konferencë të Bashkimit të forcës së ballistëve, ftohen të marrin pjesë të gjitha kryesitë e subjekteve dhe kryesitë e degëve në trojet etnike shqiptare.  Konferenca, punimet e sajë do t’i zhvillojë në qytetin e Prizrenit.

Për të siguruar mbarëvajtjen e procesit përgatitor dhe për të garantuar suksesin e Konferencës, kryesia e Ballit në Mërgim ka vendosur të themelojë një komision të veçantë, pjesë e së cilit do të jenë personalitete të spikatura të nacionalizmit shqiptar.

Për kryesinë e Ballit në Mërgim

Arber Gashi, kryetar

1 mendime te “KONFERENCA E BASHKIMIT

Lini një Përgjigje te Artur Anuloje përgjigjen

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *