Kërcënimet e marksistëve të veshur me pushtet

Tiranë, 3 Nëntor 2017

Deklaratë për shtyp e PBKD-së

Partia e Ballit Kombëtar Demokrat shpreh shqetësim të thellë për kërcënimet që janë bërë në adresë të z.Arbër Gashi, sek. i përgjithshëm i Kshillit Koordinator të Ballit për Shqipëri Etnike. Këto kërcënime nuk janë për arsye personale, por vijnë për shkak të qëndrimeve të tij në koherencë të plotë me zhvillimet demokratike dhe çështjen kombëtare të Shqiptarëve. Fjalën e lirë nuk mund ta ndalojnë dot sot, as Marksistët e veshur me pushtet politik në Kosovë, as militantët Komunistë-Nacionalistë që i gënjen mëndja se mund të funksionojë dhuna në liri. Revolucionarët iracionalë nuk trëmbin askënd, por që vëndin do ta kenë para drejtësisë në se nuk heqin dorë nga kërcënimet.

Artur Roshi, Kryetar

1 thought on “Kërcënimet e marksistëve të veshur me pushtet”

  1. Ata erdhen ne pushtet me gjak .Jane diktator ,nuk e njohin demokrecin . Uedukun tmerresisht keq ,per te qene diktator. Per ta ka vetem nje bindje,pushteti lind nga gryka e pushkes. Mjer keta primitiv,qe nuk kane asnje ndjenje njerzore per popullin e tyre per ekonomin mirqenien zhvillimin te ardhmen . Populli i gjith te ik te zbrazret shqiperia vec ne nuk ikim ,perderi sa te mos kete me popull per te qeverisur.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top