Keni dëshirë të qeveriseni, por votën e shisni.

Shkruar nga: Edison YPI

Keni fukarallëk, por përdorni smartfona.
Keni biznese, por nuk paguani taksa.
Keni dëshirë të qeveriseni, por votën e shisni.
Keni fantazi, por e përdorni për dallavere.
Keni dashuri për femrat, por nuk i respektoni.
Keni njerëz të ndershëm, por pak.
Keni njerëz të famshëm, por jo të dashur.
Keni territor të vogël, por fajin e keni vetë.
Keni fëmijë, por nuk i edukoni.
Keni të hani, por nuk ngopeni.
Keni ashensor, por e shkatërroni.
Keni besë, por nuk e mbani.
Keni shpirt, por të ftohtë.
Keni lot, por s’dini t’i fshini.
Keni ilaçe, por s’u bëjnë efekt.
Keni fat, por nuk dini ta përdorni.
Keni Histori, por nuk e njihni.
Keni gjeografi, por nuk e shetisni.
Keni kisha dhe xhamia, por nuk i frekuentoni.
Keni zemër, por thjesht pompë.
Keni mendje, por nuk e vrisni.
Keni kohë, por e masakroni.
Keni semafora, por s’dini nga tja mbani.
Keni korent, por e vidhni.
Keni gjuhë, por vetëm për të llapur.
Keni qef të martoheni, por pendoheni.
Keni shami, por qurrat nuk i fshini.
Keni shkolla, por nuk mësoni.
Keni sapun, por nuk laheni.
Keni shëndet, por jeni të ngathët.
Keni sëmundje, por nuk doni t’i shëroni.
Keni ligje, por nuk i zbatoni.
Keni punë, por përtoni t’i bëni.
Keni qiell, por nuk e shihni.
Keni krahë, por nuk fluturoni.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top