JA PSE KOLONA E PESTË PO VEPRON KAQ FUQISHËM QË TA MARRË DREJTIMIN E LDK-SË

REDAKSIA

Për vitet e 90-ta nuk janë thënë ende të gjitha ato që duhet thënë e dëshmuar pikë për pikë. Madje, deri më sot nuk është heshtur fakti se ministrat e qeverisë Bukoshi paguheshin me para të 3%-shit të mbledhura nga LDK, por është heshtur fakti dhe askush nuk ka hulumtuar që të zbulojë se a i kanë paguar ministrat e asaj kohe tatimin në fitim vendeve rezidente. Poashtu, me paratë e LDK-së janë paguar edhe kryetarët e degëve në perëndim, për të cilët gjithashtu nuk dihet se a i kanë paguar tatimin në fitim vendeve rezidente.

Dokumenti (burimi i njohur për redaksinë) që posedon redaksia jonë, e të cilin kemi vendosur t’ia bëjmë të njohur opinionit publik, është vetëm një nga qindra e mijëra dokumente të tilla për të cilat opinioni në vendlindje nuk ka njohuri të mjaftueshme.

Është koha që hulumtimi profesional ti japë përgjigje pyetjeve të mësipërme dhe përmes transparencës së plotë, ta shpëtojë mërgatën dhe vendlindjen nga shtrëngata e madhe e kolonës së pestë.

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top