Imami i selxhukëve n’Prizren, Enes Limani, thërret Erdoganin për vrasjen e kundërshtarëve

17, Kor, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Ja postimi i plotë i imamit të selxhukëve në Prizren, Enes Limani:

Idiotësia me e madhe gjat puçit ushtarak ne TURQI me ka ardhe nga disa te ashtuquajtur “TE DIJSHMIT E KOSOVES”
1.Edhe pse pozita dhe opozita ne Turqi qe te dyja se bashku therrisnin per bojkot te pucisteve,kta tipa ne emer te “demokracis” benin tifo per ushtrin.
2.Edhe pse SHBA,EU,RUS,e gjith vendet demokratike benin thirrje per mbeshtetje te Erdoganit,kta veq villnin zeher e inat.
3.Deshira e tyre eshte qe cdo element islam ta zhdukin nga faqja e dheut,
4.KUJDES!!!Sot e mbas, se kta shum shok kane mbas dhe do te bejne cmos ne cdo menyr qe ne kosove te i shkaterrojne elemntet islame,por edhe ato demokratike te vendit.