ILUMINATI DHE KOSOVA

SHKRUAR NGA SEFEDIN KRASNIQI – TETOR 2012

Duke ditur se shumë shqiptarë po interesohen si erdhi deri të çlirimi i Kosovës, kush është Georges Soros, kush është Wesly Clarck, kush është Marti Ahtisari etj, pastaj pse Kosova u privatizua aq lirë nga AKM-ja e shumë gjëra tjera vendosa ta postoj këtë artikull të shkurtër. Diskutimi në Parlamentin e Kosovës për privatizimin, para disa dite, nuk ka mundur të vazhdojë dhe sa herë të hapet do të deshtojë…

Më e mira për Kosovën do të ishte nëse Serbia insiston në ruajtjen e Kosovës me çdo kush dhe deklarohet kundër BE, ajo do ta humb edhe Vojvodinën, sepse, atje në heshtje tashmë ka depërtuar pa luftë familja Rothschild dhe ka blerë gjithçka.

Pushteti i Iluminatit dhe lidhja me Pavarësinë e Kosovën

Këto informata të përkthyera gjinden në internet dhe njihen nga të gjithë, por rendësi ka që të njihen edhe nga shqiptarët të cilët duhet të shfrytëzojnë ketë moment shumë të rëndësishëm në favorin e tyre!

Pavarësia e Kosovës është pjesë e planit strategjik të Lobeve ndërkombëtare të cilat pasi shpërbënë ish-Jugosllavinë morën nën kontroll burimet e territorit falë qindra firmave piramidale të cilat fshehin pushtetin e vërtetë ekonomik dhe financiar në duart e një numri të vogël personash. Shoqëritë, firmat që kanë përfituar më shumë pas shpërbërjes së ish-Jugosllavisë kanë blerë shoqëri aksionare, banka private, organizata ndërkombëtare etj., nga ku mund të kuptohet se çfarë po ndodhë mbrapa skene.

Rruga e këtyre parave të çon tek familja Rothschild (një nga anëtaret e Iluminatit dhe New World Order) te cilët kanë njerëzit e tyre të besuar brenda qeverive dhe institucioneve. Një rol të rëndesishem për zhvillimin e këtij rrjeti ka luajtur Geroge Soros i cili ka punuar si ndërmjetës për familjen Rothschild, lidhja e të cilëve kuptohet nga rrjeti i personave që punojnë në Komitetet Administrative të Fondeve, Trust-eve, Bankave etj.

Trust (ose Offshore Trust) janë figura juridike të ngjashme me Shoqëritë që kanë të ardhurat e tundshme dhe të patundshme të ndara nga personi që e ka krijuar ketë shoqëri, dhe këto pasuri administrohen nga Fiduciary, Banka, ose nga individë që quhen Truste.

Njëri nga këta persona quhet Richard Katz anëtar i “Quantum Fund” e cila e ka selinë në Curcao, Antilet Holandeze. Katz është në krye të “Rothschild Italia S.p.A.” gjithashtu aksionar në “N.M. Rothschild & Sons” të Londrës. Një shoqëri tjetër është “Société Generale” e administruar nga Michael Cicurel, President i Rothschild & Cie Banque, dhe nga James Goldsmith (i cili ka vdekur me 1997 dhe ishte një hebre i Aschenazit që nuk janë semite por janë me origjinë nga Kaukazi pra Khazar me origjinë). Rrjeti i George Soros (i cili është hebre Hungarez me origjine Khazar) në Serbi nis me Grupin Carlyle nga International Crisis Group që për shumë kohë të gjatë ka promovuar fushatën për Kosovën e pavarur dhe që u destinua të kthehet në minierën e multinacionaleve si Mittal e Tigrit, për të shfrytëzuar rezervat e mëdha të plumbit, zinkut, floririt dhe karbonit. Këto dy grupe kanë si financues të tyre: Rupert Murdoch (Sky), Goldman Sacks, JP Morgan, ndërsa natarë të grupeve ishin dhe janë : Marti Ahtisari, James Lion, Morton Abramovich, Louise Arbour, Bzezinski, Wesley Clark, Mihail Hodorkovski, Thorvald Stoltenberg.

Një hallke e rëndësishme ka qenë Agron Dida i cili ka qenë anëtar i KFOS (një nga organizatat e Soros). Mediat kanë evituar gjithmonë të flasin për rendësinë strategjike të Kosovës e cila përveç burimeve të mëdha minerale qe ka, është gjithashtu një korridor i rëndësishëm për kalimin e burimeve energjetike nga Azia Qendrore dhe Lindja e Mesme për në Evropë. Pavarësia e Kosovës pikërisht për ketë qëllim është e rëndësishme për interesat e industrisë minerale dhe të shoqërive metalurgjike të Rothschild pasi në ketë mënyrë do mundësonte marrjen e këtyre burimeve dhe energjive me një çmim shumë më të ulët.

Shoqëria FERONIKL që posedonte shumë miniera dhe impiante metalurgjike në Kosovë është blere nga ALFERON e cila është pronë e tre biznesmenve nga Kazakhstani (industriale te Rothschild midis të cilëve Alexander Mashkevich, i cili është Khazar me origjinë), dhe nga ENRC (Eurasian Natural Resources Corporation), e administruar nga Johannes Sittard që punon për Rothschild dhe bashkëpunon me Lakshmi Mittal (një ndër investitorët e Rothschild).

Përveç Alferon, ekziston edhe Global Steel Corporation (e kontrolluar nga Pramod Mittal) që është prezent në Kosovë me anë të degës së saj Korporates bullgare Kremikovci, e cila ka blerë impiantin e Llamkos në Vushtrri, ka blerë impiantin metalurgjik në Lemind te Leskovc-it dhe Zastava Smithy në Kragujevc.

Infiltrimet kalojnë edhe me anë të Vojvodinës, e cila bën pjesë në “Projektin DANUB” promovuar nga familja Rothschild për të krijuar bashkë me Kroacinë, Hungarinë dhe Rumanin njëfarë rajoni Evropian. Për të arritur këtë qëllim kanë nisur prej kohësh blerjet e kooperativave bujqësore, rafinerive të sheqerit, punishtet e bulmetit, rafineritë e naftës dhe bankat!

Gjithashtu Austria dhe Gjermania kane pozicionuar shoqëritë e tyre: Gjermania Nordzucker, Commerce MG, Stada e VAC , ndërsa Austrian Erste Bank, bashkë me OTC Banking Group dhe Metals Bank po marrin kontrollin e Novi Sad-it. Gjithashtu ka një hyrje të dendur të shoqërive hungareze në Serbi falë ndërmjetësimeve të Nathaniel Rothschild.

Shpjegimi: E kam parë një herë në një film se si e akuzonin një gjeneral për tadhëti kombëtare dhe kur e qitën në gjykim, gjykatësi i tha se mund të linte porositë e fundit. Gjnerali u përgjegj: “Zotëri gjykatës, unë nuk kam tradhëtuar kurrë në jetën time, por që shpesh kam pëshurrë kundër erës, kjo është e vërtetë”…

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top