Hulusi Akar: Më tradhtuan kemalistët shqiptarë

Shefi i shtatmadhorisë turke, Gjenerali Hulusi Akar, akuzoi kemalistët shqiptarë për tradhëti shtetërore dhe tentim rrëzimin e rendit demokratik në Turqi. Mbështetje Gjeneralit Hulusi Akar i ka dhënë edhe presidenti Erdogan, i cili, në një prononcim para mbështetësve në Stamboll (Konstandinopojë) e kërkoi mbështetjen e armenëve dhe të boshnjakëve për AKP-në dhe Turqinë, duke mos i përmendur fare shqiptarët. Më pas, ai i publikoi emrat e gjeneralëve shqiptarë, të cilët akuzohen për tentim grusht shteti në Turqi.