Homazhet për Mit’hat Frashërin

11, Nën, 2018 | POLITIKA KOMBËTARE

NJOFTIM I SEKRETARIATIT KOORDINATOR TË BALLIT NË MËRGIM

Më datën 14 Nëntor 2018, ditë e mërkurë, duke filluar nga ora 09:00 – 11:00, tek Akademia e Shkencave, ngjitur me Kuvendin e Republikës së Shqipërisë, bëhen homazhe për Apostullin e Shqiptarizmit, ideatorin e Shqipnisë etnike dhe demokratike, Mit’hat Bej Frashërin.

LAVDI JETËS DHE VEPRËS SË MIT’HAT FRASHËRIT

Shqipnia Shqiptarëve