GLAUK KONJUFCA ZGJIDHET KRYETAR I KUVENDIT

26, Dhj, 2019 | POLITIKA KOMBËTARE

Sot në Prishtinë, Kuvendi i Kosovës mbajti mbledhjen e parë të legjislaturës së shtatë, në të cilën, partia anarkiste LVV realizoi pritshmërinë e saj për kapjen e kreut të institucionit ligjvënës. Me Glauk Konjufcën në krye, Kuvendit të Kosovës i garantohet vazhdimësia e ideologjisë sunduese bolshevike, staliniste dhe antishqiptare. Për më tepër, zgjedhja e Glauk Konjufcës institucionalizon praktikën komuniste, sulmet antiligjore, sjelljen antinjerëzore dhe linçimin publik ndaj të gjithë atyre që mendojnë ndryshe ose që prezantojnë vlera europiane në shoqërinë e shtetit të ri.