GËZUAR SHQIPTARË!

Në emër të Këshillit Koordinator të Ballit për Shqipërinë etnike dhe të redaksisë së portalit Lidhja e Prizrenit, të gjithë shqiptarëve kudo që jetojnë e veprojnë, gëzuar Vitin e Ri 2017!

I lutemi Zotit, që në vitin e ardhshëm të jemi më të bashkuar dhe më kontributdhënës për interesin tonë kombëtar!

GËZUAR 2017!

REDAKSIA E PORTALIT TË
BALLIT KOMBËTAR DEMOKRAT

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top