Gerhoti, simbol i luftës për atdheun dhe Shqipërinë etnike

3, Shk, 2016 | HISTORIA

Përgatiti, Pëllumb Lamaj – Simbol i qëndresës antikomuniste

https://youtu.be/mrcpUzaDyS4

https://youtu.be/abwA2fMP0fw