Fitorja e Donald Trump dhe Partisë Republikane

9, Nën, 2016 | POLITIKA NDËRKOMBËTARE

Këshilli Koordinator i Ballit për Shqipëri etnike i uron fitoren Partisë Republikane dhe kandidatit tashmë të zgjedhur në postin e Presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, z. Donald Trump.

Fitorja e z. Trump dhe Partisë Republikane do të thellojë edhe më tej miqësinë tradicionale të shqiptarëve me Shtetet e Bashkuara të Amerikës, me theks të veçant marrëdhënjet shumë të ngushta të së djathtës konservatore shqiptare të bashkuar rreth Ballit Kombëtar Demokrat me Partinë Republikane në SHBA.

MR. PRESIDENT, MAKE AMERICA GREAT AGAIN!