Familjarët e viktimave në München mbërrijnë në vendin e ngjarjes

23, Kor, 2016 | POLITIKA NDËRKOMBËTARE

Policia e Bavarisë konfirmoi zyrtarisht se ngjarja e mbrëmshme nuk posedon elemente shtesë dhe nuk mund të trajtohet si akt terrorist. Megjithatë, kryeqyteti bavarez që nga dita e djeshme nuk është më ai që ishte më parë. Qytetarët kanë filluar të sjellin lule dhe qirinjë të ndezur në vendin e ngjarjes. Aty është parë edhe prindi shqiptar, i cili me një fotografi të djalit të tij në dorë i afrohet vendit ku mbrëmë ndodhi tragjedia.