ENVER HOXHA DUKE U PUTHUR ME DUSHAN MUGOSHËN

SHKRUAR NGA HAKIK MENA

O shqiptarë, po thirre si të duaç Enverin, a derëzi, ndaç kërrmë, ndaç kurvi, ndaç laviri, ndaç zhele, ndaç pis, ndaç ordiner, ndaç palaço, ndaç kriminel, ndaç pervers, ndaç kopuk, ndaç pederast, ndaç pleh, ndaç hijenë, ndaç dobiç, ndaç gëlbazë, ndaç kopil, ndaç rrospi, ndaç bastard, ndaç përsiak, ndaç frikacak, ndaç i pabesë, ndaç tradhtar, ndaç … etj. etj., të gjitha i meriton zagari, e kurrë nuk je gabim kur ia rreshton.

Madje gjuhëtarët duhet t’i përvishen punës për të gjetë nji emën të vetëm që i plotëson të gjitha. Por e randësishme me theksu asht se: kutërbimi i duhmës së tij, qoftë i gjallë para 11 Prillit 1985, qoftë mbas ngordhjes ose cofjes së asaj kalbsine, ka qenë aq helmues, sa e shpërfytyroi si askush ma parë shqiptarin e gjorë. Shpërfytyrim që dhimbshëm duhet me e pranu se vazhdon ende sot.

Le të shpresojmë se do të gjindet nji landë kundërvepruese, që do të ndalë ket virus anti-shqiptar !

P.S., – a e dini çka, mos merrni për bazë se çfarë kam thanë unë, por ju lutem, thjeshtë, u hidhni nji sy fotove ma poshtë të lavirit me dashnorin e tij shkja, Dushanin, dhe çiftin partizan, të cilin kurvi e solli si model

 

REKOMANDIM I REAKSISË
Shqiperia dhe Ceshtja shqiptare, 1918-1921: Statusi, kufinjtë dhe rindërtimi shtetëror (Albanian Edition)


Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

Scroll to Top