Ekskluzive: Trego Hashim si e mbanin UDB/KOS-i vëllaun tand me banane, dunhill e darka në restorant “TROKJA”

20, Shk, 2016 | OPINIONE

Hajde Hashim dhelpra, hajde, trego, më mirë se sa organizon peticione kinse kundër Amerikanëve dhe e luan rolin e ”mbrojtësit” të superfuqisë së vetme botërore, sa na ngjet neve shqiptarëve bishta, herë përpara e herë përmbas, sa kërkon luftë vëllavrasëse, ma mirë tregona si e mbanin UDB/KOS-i Serb vëllaun tand kinse në ”burgun” e Mitrovicës me 1998, me Banane, Dunhill dhe darka në selinë-restorant TROKJA, 3 kilometra nga Mitrovica në Zveqan, rruga për Leposaviq…vëllaun e liderit suprem të UÇK-së! Apo mendon se ndoshta nuk ka fakte edhe live, pyete njëherë te shpija?

Shkrimi botohet ekskluzivisht me autorizim të autorit, marrja e këtij shkrimi për ribotim pa leje, ndalohet rreptësisht!

Naim Miftari është ish epror i G2 në ish UÇK dhe më pas në TMK.