Ekskluzive: Intervista e Sali Çekajt, Tropojë 1998

9, Pri, 2016 | HISTORIA

Gazetari dhe publicisti Rexhep Shahu ka realizuar nje interviste me heroinn Sali Çekaj ne Tropoje ne mars te vitit 1998, pak dite para se te binte ne fushen e betejes, komandanti i Koshares. Kjo eshte intervista e tij e fundit, ku degjohet zeri i Sali Çekajt i cili flet per fluksin e refujgateve shqiptare ne Tropje dhe per luften per liri.