You are currently viewing Dy punime me vlerë të veçantë për studiuesin shqiptarë

Dy punime me vlerë të veçantë për studiuesin shqiptarë

Falë angazhimit të Sefedin Krasniqit, profesor i gjuhës franceze, lexuesit dhe studiuesit shqiptarë po ia ofrojmë dy punime të një rëndësie të veçantë, Pellazgët dhe Testamentin e Komnenëve (shkarkoni versionin pdf në vegzat e mëposhtme).

Lexim të këndshëm.

EngjellKomneni

Pellazget

Lini një Përgjigje