Doni fakte ju?

SHKRUAN: ADRIATIK RIZA DOSTI Sapo shpertheu zyrtarisht skandali i financimeve greke per mediat shqiptare, shume tv, gazeta e media gjithfaresh shqipfolese ”u rrevoltuan” dhe nisen te ngrene zerin duke thene se duan fakte, emra mediash e gazetaresh konkrete qe jane perfshire ne kete zullum qe thjesht e pa elokuenca gazetareske e letrare sipas llogjikes e … Vazhdoni me leximin e Doni fakte ju?