Ditë e veçant për Prishtinën, e madhe për Kosovën

10, Qer, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Sot në kryeqendrën e Republikës së Kosovës i zhvillon punimet Kuvendi Zgjedhor i Ballit Kombëtar Demokrat. Përgëzimet e stafit të redaksisë i shkojnë delegatëve të Kuvendit, qytetarëve të Kosovës, Iliridës dhe viseve tjera shqiptare.

Gëzuar e dalshi faqebardhë!