DGSE, UDB-a dhe Hashim Thaçi

30, Kor, 2016 | POLITIKA KOMBËTARE

Dokumentuar nga Shërbimi G2 i Ushtrisë ÇLIRIMTARE të Kosovës 

Policia UshtarakeKy është Pierre-Henri Bunel, pjestari i DGSE-së (sherbimi sekret Francez), spijuni i cili spijunonte për Serbinë, në dëm të Amerikanëve dhe NATO-s! Bazuar në letërkëmbimet e tij, Pierre-Henri Bunel na del kolegë me Hashim Thaçin, po ashtu ”lojtar” i rëndësishëm i DGSE-së françeze.