DËSHMITË PËR LUFTËN DHE PUÇISTËT QË SHKATËRRUAN ORGANIZIMIN INSTITUCIONAL

19, Kor, 2019 | POLITIKA KOMBËTARE

TV SyriBlue është duke realizuar një cikël emisionesh ku po shfaqen dokumentet e shumta për luftën dhe organizimin e saj. Veprimtarët e fillimviteve 90-ta po dëshmojnë për organizimin, financimin, logjistikën, formimin e njësive guerile, funkcionalizimin e tyre, akcionet e para kundër pushtuesit dhe ballafaqimin me sfidat e shumta të kohës.